Netzel elektro

Diensten

Elektrotechnische installaties vanuit Best in heel Brabant

Het installeren of renoveren van elektrotechnische installaties vraagt om een gedegen vakkennis. Door de veelzijdigheid van opdrachten moet u kunnen vertrouwen op een bedrijf dat de elektrotechniek uitvoert volgens de geldende voorschriften. Een onjuiste werkwijze houdt risico’s in. Vandaar dat u kiest voor een gecertificeerd elektromonteur. M. Netzel Elektronische Installaties beschikt over alle kwaliteiten en de passie om alle werkzaamheden perfect uit te voeren. Wij zijn werkzaam in de nieuwbouw voor het aanleggen van complete installaties, maar ook een elektrotechnische installatie die niet meer aan de normen voldoet renoveren wij vakkundig zodat deze weer veilig en betrouwbaar zijn.

Elektrotechnische installaties vanuit Best in heel Brabant

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Zonnepanelen plaatsen Verminder uw co2 uitstoot

Wij plaatsen duurzame zonnepanelen

Zorg voor het milieu is actueler dan ooit. Op alle gebieden wordt geprobeerd om de uitstoot van CO2 te verminderen om zo een onvermijdelijke klimaatverandering de rug toe te keren. Naast het isoleren van panden wordt ook massaal gekozen voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Hiermee wordt in een groot gedeelte van de energiebehoefte voorzien. Fossiele brandstoffen zijn niet onuitputtelijk. Daarom is de aanschaf van zonnepanelen een verantwoorde keuze die zichzelf op termijn zal terugverdienen. Uw energierekening wordt aanzienlijk lager en dat is een prettige gedachte. U houdt geld over voor andere zaken. Laat ons u vakkundig adviseren over hoeveel zonnepanelen in uw geval de juiste keuze is en wij plaatsen deze voor u.

Wij plaatsen zonnepanelen

Maatwerk Kwaliteit staat bij ons voorop

Maatwerk elektro

Aanleg van elektrotechnische installaties

Een tevreden klant zorgt voor mond tot mond reclame. Door de hoge kwaliteitsnormen die wij onszelf opleggen bereiken wij een zo perfect mogelijk eindresultaat. In goed overleg met u bespreken wij hoe de aanpak het beste resultaat geeft.

Ook voor utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanleggen van elektrotechnische installaties in de retail en winkels vormen onze voornaamste werkzaamheden.

Domotica Automatiseer uw huis

Camera en alarmsystemen

Domotica schept vele mogelijkheden om allerlei processen in een woning simpeler en effectiever te laten verlopen. Wij beheersen op dit moment de basis domotica, zoals het plaatsen van camerasystemen en alarmsystemen bij particulieren. Wij studeren hard om in de toekomst alle aspecten van de domotica onder de knie te krijgen. Wij zien dit als de toekomst om woongenot nog prettiger te maken.

Beveiliging met camera's

Heeft u direct hulp nodig?

M. Netzel Elektrotechnische Installaties staat voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen!

Contact