Over ons

Potentiële klanten vragen ons regelmatig waarom zij juist voor ons zouden kiezen als geroutineerd en ervaren bedrijf dat Elektrotechnische Installaties uitvoert in heel Brabant.

Wij vragen de betrokkene dan wat hij of zij verwacht. De antwoorden variëren enorm. De boventoon voert wel klantgerichtheid. Veel mensen hebben natuurlijk al geïnformeerd bij anderen en hadden het gevoel als nummer behandeld te worden in plaats van als individu.

Wij nemen ruimschoots de tijd om een optimale inventarisatie te maken van de wensen en verwachtingen van de klant. Een persoonlijke benadering en oprechte interesse geven een gevoel van vertrouwen is onze ervaring.

Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding

Voorkom gevaarlijke situaties

Een tweede verwachting is kwaliteit. Daar kunnen wij kort over zijn. Binnen de grenzen van uw beschikbare budget verwerken wij materialen van de beste kwaliteit.

Dit zorgt niet alleen voor een goede betrouwbaarheid van een elektrotechnische installatie, maar voorkomt ook problemen en zelfs gevaarlijke situaties.

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Kwaliteit voor de beste prijs

Heldere offerte

Een voor de hand liggende vraag is ook of wij goedkoop zijn. Het antwoord is altijd eerlijk: U kunt geen appels met peren vergelijken. Onze prijsstelling is afhankelijk van uw wensen en de gebruikte materialen.

Door een efficiënte bedrijfsvoering en een strategische inkoop van de materialen kunnen wij in veel gevallen concurrerende tarieven aanbieden. Wij geven altijd eerlijke antwoorden en vatten alles samen in glasheldere offertes zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent.

Wij zijn pas tevreden als de klus gelaard is

Bij noodgevallen 24/7 beschikbaar

Om nog een paar nog niet gesteld vragen te beantwoorden: Wij zijn pas tevreden als een klus klaar is en volledig naar uw tevredenheid. Als de omstandigheden dit nodig maken werken wij ook in de avonduren en weekenden om een project binnen een realistisch tijdschema te volbrengen. In geval van calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.
Bent u dus op zoek naar een gecertificeerde elektrotechnische monteur dan kunnen wij u verder zoeken besparen. Wij maken waar wat wij beloven. Uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven. Beter is het om het zelf te ervaren. Vraagt u naar de mogelijkheden.