Reviews

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 10 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laat een review achter

12x panel met microinverters laten plaatsen door Max Netzel

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Na onsite bezoek plaatsing 12 panelen in goed overleg bepaald en prijs en datum afgesproken. Netzel heeft de plaatsing naar volle tevredenheid uitgevoerd en daarnaast de software geïnstalleerd en de netwerkbeheerder geïnformeerd. Op dit moment draait de installatie prima buiten het feit dat we teveel regen en te weinig zon uren hebben dit jaar Dus we wachten met smart op de zon om te kunnen profiteren van deze investering.

Peter

Zonnepanelen

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Max communiceert goed en duidelijk. Hadden binnen paar dagen volledige offerte en enkele weken later lagen de Zonnenpanelen al op het dak. Goede prijs, goede kwaliteit!

Job Rijkaart

Meterkast + zonnepanelen

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Max heeft bij mij een nieuwe meterkast en zonnepanelen geplaatst. Naast dat hij net werk geleverd heeft, kwam hij ook met een mooie technische oplossing. Hierna heeft Max bij mijn vader ook zonnepanelen geïnstalleerd. Wederom naar volle tevredenheid.

Denis Janssen

Zonnepanelen + meterkast

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Nieuwe zonnepanelen en een nieuwe meterkast laten plaatsen goed en netjes geïnstalleerd vriendelijke jonge en de prijs was ook een normale prijs voor het werk wat gedaan moest worden. Al met al goede ervaring.

Timothy Stellaard

Zonnenpanelen

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Max reageert snel op mails en of app. Ze hebben netjes werk afgeleverd. Zou ze zeer zeker aanraden.

R Janssens

Laadbox

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Afgelopen week heeft Netzel-Elektro bij mij een laadbox geplaatst. Het fijne is dat alles in goed overleg mogelijk is bij het uitvoeren van de installatie en ze niet stoppen totdat de installatie werkend en klaar is. In een eerdere fase heeft Netzel-Elektro zonnepanelen bij mij geïnstalleerd. Ook deze installatie hebben zij tot volle tevredenheid uitgevoerd. Zij werken zorgvuldig en netjes een absolute aanrader.

Marcel

Installatie zonnepanelen

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Gebeld voor informatie en mogelijkheden. Snel antwoord en binnen een paar weken lagen ze al op het dak en de garage. Ziet er perfect uit en omvormer hoor je niet eens, super strak en zeer netjes. 100% tevreden een aanrader voor iedereen .

Marc uit veldhoven

Solar panels

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Since first meeting and discuss about place solar panels till get offer take one day,clear and easy offer with all details and situation plan,two week after panels are on the roof professionally installed in short of time by whole Max team,good quality and professional advice from start to finish. Recommend 100%

Tomasz

Wat een kanjers!!

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Zonnepanelen besteld bij Max Netzel. Afspraak gemaakt voor installatie en daar zijn ze dan. Koffietje aangeboden, maar nee er moet eerst gewerkt worden. Er wordt erg nauwkeurig en netjes gewerkt en na een uurtje hadden ze dan toch tijd voor een bakkie. En door. Binnen no time hadden ze alles geinstalleerd en het werkte direct, ware het niet dat onze wifi er ineens mee op hield,. Maar no prob, 3 dagen later waren ze er gewoon weer om het af te maken. De BTW teruggave werd meteen doorgestuurd, het apje voor op je telefoon. De plaats waar ze gewerkt hadden was werkelijk helemaal schoon en binnen ook geen vuiltje achter gelaten. Wat een top jongens zijn het, super aardig en ook nog effe laten weten dat er een lek bij de ketel is echt top, want zo vaak kom je niet op de zolder. Alles werkt perfect.. Mochten we ze weer nodig hebben, dan gaan we niet eens meer op zoek. Een echte aanrader voor iedereen en zeker niet te duur. Wij zeggen: Wil je zonnepanelen niet te duur en voor vakkundig werk dan ga je voor Max. Super bedankt mannuh!!!

Henkie en Roger

Installatie zonnepanelen

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Onlangs hebben Max Netzel en zijn medewerkers bij ons zonnepanelen geplaatst inclusief de bijbehorende optimizers en omvormer. De werkzaamheden zijn zeer vakkundig en geheel volgens afspraak uitgevoerd. Je kunt merken dat het team goed op elkaar is ingespeeld en dat er sprake is van voldoende vakkennis en dat Netzel Elektro goed op de hoogte is van de geldende regels m.b.t. het installeren van zonnepanelen. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en hebben daarom ook de opdracht voor het aanleggen van een kookgroep aan Netzel Elektro gegund. Afgaande op de ervaring met het installeren van de zonnepanelen gaan wij er nu al van uit dat ook deze opdracht tot volle tevredenheid zal worden uitgevoerd.

Eric